• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Asusteet

Kaikkia tuotteita kannattaa kysyä jos haluat sen vaikka eri värisenä tai kokoisena. Hinta ei paljoa muutu, jos ominaisuudet pysyvät samoina. Valmistan tuotteita myös tilauksesta, jos sinulla on joku aivan oma malli jonka haluaisit toteutettavan.

Osta kotimaiset villasukat netistä

Korosta persoonallisuuttasi villasukilla ja suojaudu sään haasteilta

Asusteet eivät ole pelkästään vaatekappaleita, vaan ne ovat tapa ilmaista itseäsi, kertoa tarinaasi ja suojautua sään vaihteluilta. Lahja ja Sisustus Juuttisäkin ainutlaatuinen valikoima käsityönä valmistettuja asusteita tarjoaa sinulle mahdollisuuden tuoda esiin parhaat puolesi ja täydentää tyyliäsi. Jokainen tuotteemme heijastaa suomalaista laatua ja omistautumista.

Villasukat ovat tyylin ilmaisijat:

Asusteet ovat tyylin avaintekijöitä, ja ne mahdollistavat luovuuden ja persoonallisuuden loistamisen. Meidän valikoimastamme löydät laajan valikoiman naisten kaulahuiveja, joilla voit korostaa asusi väriä ja ilmettä. Taitava pukeutuja tietää, että kaulahuivi voi muuttaa koko asun tunnelman ja lisätä siihen juuri oikean ripauksen tyylikkyyttä ja lämpöä.

Lämmön ystävät:

Ilmastolliset haasteet, kuten pureva pakkanen tai viima, eivät ole ongelma meidän asusteillemme. Naisten ja miesten villasukkamme pitävät jalat lämpiminä ja mukavina. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja niitä löytyy monissa eri väreissä ja malleissa, jotta voit valita juuri sinun tyyliisi sopivat sukat.

Käsityön kauneus:

Kaikki tuotteemme on valmistettu huolella käsityönä Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen yksityiskohta on viimeistelty ammattitaidolla ja rakkaudella. Asusteidemme laadusta ei ole tingitty, ja voit luottaa siihen, että ne kestävät aikaa ja käyttöä.

Kattava valikoima villasukkia, säärystimiä, pipoja ja paljon muuta:

Meiltä löydät kuitenkin enemmän kuin pelkät kaulahuivit ja villasukat. Kangaskassimme ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä, ja ne sopivat täydellisesti arkeen ja ostoksille lähtiessäsi. Lisäksi valikoimastamme löytyy kukkaroita, vöitä, pipoja, myssyjä, sukkia, huiveja, säärystimiä ja paljon muuta. Olitpa sitten nainen, mies tai jopa lapsi, meillä on jotain jokaiselle.

Kerro asusteilla oma tarinasi:

Asusteet ovat tapa kertoa oma tarinasi. Ne antavat sinulle mahdollisuuden leikitellä väreillä, materiaaleilla ja tyyleillä. Valitse asusteita, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja tunteitasi. Lahja ja Sisustus Juuttisäkki tarjoaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi tyylikkäästi ja laadukkaasti.

Tervetuloa tutustumaan käsityön kauneuteen ja suomalaiseen laatuun verkkokaupassamme. Olipa sinulla sitten tarve lämpimille villasukille, värikkäille kaulahuiveille tai käytännöllisille kangaskasseille, meillä on tuotteet, jotka tekevät päivistäsi hieman kauniimpia ja mukavampia. Olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle asusteita, jotka eivät ainoastaan täytä käytännön tarpeitasi, vaan myös tuovat esille persoonallisuutesi parhaat puolet.