• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Sisustus

Laadukasta, kotimaista käsityötä:

Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa, ja useimmat tuotteet ovat uniikkeja tai saatavilla vain rajoitetusti. Tämä tarkoittaa, että saat kotiisi laadukkaita ja ainutlaatuisia tekstiilejä, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Tyyli on sinun käsissäsi:

Kodin tekstiileillä voit olla oman kodin tyylin luoja. Valitse kauniita tyynynpäällisiä eri kankaisina, kudottuina, virkattuina, hapsuilla tai ilman. Valikoimamme kattaa kaiken aina täysistä tyynyistä pyyheliinoihin, keittiöpyyhkeisiin, peittoihin ja räsymattoihin. Olipa tyylisi sitten värikäs tai minimalistisen valkoinen, voit löytää täydelliset kodin tekstiilit verkkokaupastamme.

Kodin tunnelmaa:

Kodin tekstiilit luovat kodissasi tunnelmaa, joka tekee siellä olosta aina niin miellyttävää. Käsityönä valmistetut tekstiilit tuovat lämpöä ja persoonallisuutta jokaiseen huoneeseen. Tyynyillä, verhoilla ja muilla tekstiileillä voit luoda oman kodin tyylin, joka kutsuu asukkaat viihtymään ja rentoutumaan.

Lahjaideoita ja käytännöllisyyttä:

Käsityönä valmistetut kodin tekstiilit ovat myös erinomaisia lahjaideoita. Torkkupeitto vilukissoille tai lukutoukille on lämmin ja persoonallinen lahja. Käsin valmistettu tuote on aina kuin oma taideteoksensa, joka arvostetaan lahjan saajan keskuudessa.

Kotimainen käsityö kestää:

Kotimainen käsityö tunnetaan kestävyydestään ja laadustaan. Kodin tekstiilit eivät ole poikkeus. Ne ovat ajattomia ja kulutusta kestäviä tuotteita, jotka piristävät sisustusta, lisäävät kodikkuutta ja tekevät arjesta hieman helpompaa.

Tee kodistasi tyylikäs taideteos:

Anna kodillesi persoonallisuutta ja lämpöä laadukkailla kodin tekstiileillä, jotka ovat omia taideteoksiaan. Osta kodintekstiilit helposti ja vaivattomasti Juuttisäkin verkkokaupasta ja luo kotistasi oma tyylikäs taideteos.