• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Lapaset ja Sormikkaat

Kotimaiset käsintehdyt kädenlämmittimet - laadukasta lämpöä ja tyyliä

Kylmät säät eivät enää ole ongelma, kun valitset Juuttisäkin kotimaiset käsintehdyt kädenlämmittimet. Valikoimastamme löydät käsineet, lapaset, tumput, kämmekkäät ja rannekkeet, jotka on kudottu tai virkattu huolella laadukkaista raaka-aineista. Näiden kädenlämmittimien avulla voit pitää kätesi lämpiminä vuodenajasta riippumatta.

Kädenlämmittimet tarkkuutta vaativaan käyttöön:

Juuttisäkin kädenlämmittimet on suunniteltu tarjoamaan sekä lämpöä että tyyliä. Käsin valmistetut lapaset ja tumput tarjoavat täydellisen suojan kylmyyttä vastaan. Lapasissa ja tumpuissa peukalolle on oma tilansa, mutta muut sormet ovat yhtenäisessä tilassa, mikä minimoi jäähtyvän pinta-alan ja tekee niistä lämpimät vaihtoehdot.

Fleecevuori lisää lämpöä: Juuttisäkin kaikissa lapasissa on sisäänommeltu fleecevuori, joka maksimoi lämmön säilymisen ja pitää kätesi mukavan lämpiminä. Fleecevuori auttaa myös verenkiertoa sormissa, joten voit nauttia täydellisestä lämpötilasta ja mukavuudesta.

Kämmekkäät ranteiden suojaksi: Kämmekkäät ovat erinomainen valinta niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneen ääressä. Kun istuu pitkään paikallaan, verenkierto sormissa voi heikentyä, ja sormet alkavat paleltua. Juuttisäkin kämmekkäät suojaavat ranteita ja pitävät kätesi lämpiminä, jotta voit työskennellä mukavasti ja tehokkaasti.

Tyylikkäät ja monikäyttöiset: Valikoimastamme löydät kädenlämmittimet eri väreissä ja malleissa, joten voit valita juuri sinulle sopivan tyylin. Kädenlämmittimillämme voit täydentää asusi ja tuoda persoonallisen säväyksen pukeutumiseesi. Ne sopivat arkeen ja juhlaan sekä ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

Kotimaista käsityötä: Haluamme tukea suomalaista osaamista ja laadukasta käsityötä. Siksi kaikki kädenlämmittimemme on valmistettu Suomessa huolellisesti käsityönä. Jokainen kädenlämmitin on ainutlaatuinen ja laadukas, ja voit olla varma tuotteen alkuperästä ja laadusta.

Tervetuloa pitämään kätesi lämpimänä: Tutustu valikoimaamme ja löydä omat kädenlämmittimesi. Tarjoamme sinulle kädenlämmittimiä, jotka pitävät kätesi lämpiminä ja lisäävät tyylikkyyttä pukeutumiseesi. Valitse laatu ja tyyli, valitse kotimaiset käsintehdyt kädenlämmittimet Juuttisäkiltä!