• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Lahjasetit

116,70 €

−15 %

99,20 €

yksi jäljellä
OVH

42,70 €

−10 %

38,40 €

yksi jäljellä
OVH

116,50 €

−15 %

99,00 €

Varastossa

112,70 €

−15 %

95,79 €

yksi jäljellä

Kotimaisen käsityön lahjasetit - aitoa Suomalaista käsityö -laatua

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen valikoimaamme kotimaisia lahjasettejä, jotka on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla Suomen sydämessä. Jokainen setti on taidokasta käsityöläisen käsialaa, heijastaen suomalaista käsityöperinnettä ja laadukkaita materiaaleja.

Ainutlaatuiset lahjasetit jokaiseen makuun

Meidän valikoimastamme löydät täydellisen lahjasetin jokaiseen tilaisuuteen. Olipa kyseessä syntymäpäivä, häät, juhlapäivä tai ihan vain kiitoksen osoitus, meillä on jotakin jokaiseen tarpeeseen. Valikoimaamme kuuluu monipuolisesti erilaisia settejä - aina käsintehdyistä asusteista kodin sisustustuotteisiin.

Tilaa kotimaista käsityötä netistä

Tilaa lahjasetit kätevästi netistä! Meidän verkkokauppamme tarjoaa helpon ja turvallisen tavan ostaa käsityönä valmistetut ainutlaatuiset lahjideat. Selaa valikoimaamme ja löydä se täydellinen lahja, joka ilahduttaa läheistäsi. Olemme sitoutuneet nopeaan toimitukseen ja erinomaiseen asiakaspalveluun, jotta ostokokemuksesi on mahdollisimman vaivaton ja miellyttävä.

Tuki kotimaiselle käsityölle

Valitsemalla meidän ainutlaatuiset lahjasetit, tuet suomalaista käsityötä ja pienyrittäjiä. Jokainen ostos auttaa ylläpitämään ja kehittämään paikallista käsityökulttuuria, ja tuo esille suomalaisten käsityöläisten ainutlaatuista osaamista.

Tee ostoksia sydämellä

Tutustu valikoimaamme tänään ja löydä se täydellinen lahjasetti, joka ei ainoastaan ilahduta saajaansa, mutta myös tukee kotimaista käsityötä. Tilaa lahjasetit netistä - se on helppoa, nopeaa, ja ennen kaikkea, merkityksellistä.