• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Viimeistele tyyli ja lisää käytännöllisyyttä

Juuttisäkin muut asusteet tarjoavat sinulle mahdollisuuden täydentää tyyliäsi ja lisätä käytännöllisyyttä arkeen. Valikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman; soljeton vyö - easy belt, hiusdonitseja, vaihdettavia laukun olkahihnoja, silmälasikoteloita, avainnauhoja ja muita mielenkiintoisia tuotteita, jotka eivät välttämättä kuulu muihin asustekategorioihin, mutta ovat silti tärkeitä osia pukeutumista ja arkea.

Soljeton vyö - helppous ja tyyli kädessäsi:

Soljeton vyö, tunnetaan myös nimellä easy belt, on saavuttanut suuren suosion monien helppouden ja tyylikkyyden ystävien keskuudessa. Tämä vyö ei vaadi solmimista tai säätöä - se on suunniteltu käytettäväksi nopeasti ja vaivattomasti. Easy belt on loistava lisäys asuusi, ja se sopii niin arkikäyttöön kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

Hiusdonitsit - tyylikkäät kampaukset helposti:

Hiusdonitsit ovat käteviä apuvälineitä, kun haluat luoda tyylikkäitä ja siistejä kampauksia. Ne sopivat erityisen hyvin ponnarien ja nutturoiden tekemiseen. Valikoimastamme löydät hiusdonitseja eri väreissä ja kokoisina, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Vaihdettavat laukun olkahihnat - luo uniikki look:

Haluatko muuttaa laukkusi ilmettä helposti? Juuttisäkin vaihdettavat laukun olkahihnat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä juuri niin. Voit vaihtaa olkahihnan helposti ja nopeasti, mikä antaa laukullesi uuden ilmeen. Valikoimastamme löydät eri tyylejä ja värejä, jotta voit luoda uniikin lookin.

Silmälasikotelot - suoja ja tyyli samassa paketissa:

Silmälasit ovat tärkeä osa monien ihmisten arkea, ja niiden suojaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Juuttisäkin silmälasikotelot tarjoavat suojaa ja tyyliä samassa paketissa. Valikoimastamme löydät erilaisia kokoja ja malleja, jotka sopivat eri silmälasityypeille.

Avainnauhat - helpota arkea:

Avaimet ovat usein hukassa juuri silloin kun niitä tarvitaan. Juuttisäkin avainnauhat auttavat sinua pitämään avaimet kätevästi saatavilla. Ne ovat myös tyylikäs lisä asuusi ja voivat toimia myös henkilökorttien tai muiden korttien säilytysratkaisuna.

Muut muulla luokittelemattomat tuotteet - yllätyksiä ja uniikkeja löytöjä:

Jos kaipaat jotain uniikkia tai yllättävää, tämä osio on sinua varten. Täältä voit löytää erilaisia tuotteita, jotka eivät välttämättä kuulu muihin kategorioihin, mutta voivat silti olla arjen helmiä tai erityisiä lahjoja.

Tervetuloa tutustumaan Juuttisäkin muihin asusteisiin, jotka täydentävät tyyliäsi ja tekevät arjestasi käytännöllisempää ja mielenkiintoisempaa!

Suuri hitti on soljeton vyö eli easy belt. Sitä löytyy meiltä kaksi eri versiota. Ensimmäinen versio on ei säädettävä kuminauhavyö, jonka värivalikoima on laaja. Säädettävissä olevan vyön värejä on kaksi: musta ja maastonvärinen. Ilman solkea olevien vöiden tarkemmat speksit löydät tuotekuvauksista. Osta siis oma soljeton vyösi netistä - juuttisäkin verkkokaupasta. Käsilaukun olkahihnalla luot nopeasti vanhasta käsilaukustasi kuin uuden. Uutuustuotteenamme on vaihdettava Laukun olkahihna, josta löytyy paljon värejä ja eri koristeluja. Mustat säädettävät laukun olkahihnat sekä valkoiset kuvioidut laukun olkahihnat ovat super suosittuja.

Pellavaiset scrunchiet ja macrame avaimenperät täydentävät täydellisen lookin!