• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Me, Juuttisäkin takana

Minä olen Margit, ja sydämeni sykkii käsityölle ja ekologisuudelle. Rinnallani on äitini Inga, jonka kädet ovat kutoneet tuhansia tarinoita mattoihin ja tekstiileihin. Yhdessä olemme voimakaksikko, joka tuo kotiisi käsin tehtyä ja sydämellä suunniteltua. Tervetuloa mukaan tarinaamme, joka on täynnä intohimoa, perinnettä ja välittämistä.

Kotiverstaallamme Paneliassa syntyy kaikki Juuttisäkin tuotteet. Siellä käsityötaidon ja luonnon kauneus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Jokainen matto ja jokainen asuste, on tehty huolella ja täynnä rakkautta. Käytämme suosikkimateriaalejamme, jotka ovat kestäviä ja suurin osin kierrätettäviä, sillä haluamme olla osa ekologista ratkaisua, ei ongelmaa. Ympäristö on meille enemmän kuin inspiraation lähde; se on kutsumuksemme.

Vaikka päivätyöni tapahtuu toimistossa tietokoneen äärellä, vapaa-aikani on täynnä luovuutta. Ompelu, kutominen ja virkkaaminen ovat minulle enemmän kuin harrastus – ne ovat tapa ilmaista itseäni ja yhdistyä perinteeseen. Luonnossa liikkuminen mieheni ja kahden uskollisen koiran kanssa täydentää elämäni harmonian.

Käsityöt ovat kulkeneet mukanani lapsuudesta saakka. Opiskelurahani ansaitsin valmistamalla nahkalaukkuja vanhempieni yrityksessä. Yrittäjyys on siis osa minun ja perheeni DNA:ta. Koulutukseltani olen taloushallinnon ammattilainen, mutta sydämeltäni olen yritteliäs käsityöläinen. Äitini on taas käsityöläinen isolla K:lla. Ikää hänellä on hieman vaille 80 vuotta, joten hänellä on ammattitaitoa josta me nuoremmat voimme vain haaveilla.

Juuri tästä perinnöstä, intohimosta ja yhteistyöstä syntyi Lahja ja Sisustus Juuttisäkki. Haluamme, että tuotteemme tuovat sinulle iloa ja arkeesi piristystä, aivan kuten niiden valmistaminen tuo meille. Juuttisäkki on tarina kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja tekemisen ilosta – ja perheestä, joka yhdistää voimansa luodakseen jotain erityistä.

Jos kaipaat jotain erityistä tai tarvitset apua tilaustuotteen suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yhdessä voimme tehdä arjestasi kauniimman. Olemme aina kiinnostuneet myös alihankinta projekteista ja kaikki jälleenmyynti-ideat kuunnellaan tarkkaan.

Verkkokaupallemme on myönnetty Suomalainen verkkokauppa - avainlippu merkki. Merkki takaa, että tuotteemme ja varastomme ja kaupan toiminnot ovat suomalaisia ja työllistää suomalaisia.

Toivottavasti nautit valikoimastamme yhtä paljon kuin me nautimme sen luomisesta.

Aurinkoisin terkuin,

Margit, Juuttisäkin perustaja ja käsitöiden taitaja

Inga – Mentori ja käsitöiden superammattilainen

Margit

Tytär, verkkokauppias, ompelija, kutoja, virkkaaja, solmija ja ideoija. Sisällöntuottaja ja somettaja. Toimari ja duunari.

Inga

Äiti, mentori, opastaja, neuvoja, sukkien kutoja ja räsymattojen paukuttaja.

ompelija työssään

Klikkaa numeroa ja soita tai lähetä viestiä

Tai täytä lomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti.