• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi

Vyölaukku Ruusu

25,90 €
sis. ALV
Varastossa
Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Kuvitellaanpa seikkailua, jossa vapaus on avainsana. Tarvitset kätevän kumppanin, joka kulkee mukanasi, kun tutkit maailmaa. Tässä se on - vyölaukku, jonka kuosi on kauniiden ruusujen peittämä.

Tämä vyölaukku ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se on myös tyylikäs ja monipuolinen. Kolme vetoketjutaskua tarjoavat runsaasti säilytystilaa kaikille tärkeille esineillesi. Kaksi taskua etupuolella ja yksi takana mahdollistavat erinomaisen järjestelyn ja helpon pääsyn tarvittaviin tavaroihin.

Vyölaukun reipas koko, 20 x 17 cm, antaa sinulle vapauden ottaa mukaasi kaiken tarvittavan ilman, että joudut kantamaan suurta laukkua. Voit liikkua vapaasti ja keventää matkaasi.

Materiaalina on käytetty laadukasta puuvillaa, joka tuntuu miellyttävältä ja kestävältä. Musta väri luo tyylikkään perustan, ja värikkään etutaskun yksityiskohdat tuovat piristävää ilmettä.

Tämä vyölaukku on helppo pitää puhtaana, sillä voit pestä sen koneessa 40 asteessa. Rumpukuivausta ei suositella, jotta vyölaukku säilyttää muotonsa ja tyylikkyytensä.

Ja mikä parasta, tämä vyölaukku on heti saatavilla varastosta. Tilaa se nyt ja anna sen olla luottokumppanisi seikkailuissa. Vapaus odottaa, ja sinulla on kaikki tarvittava matkassa mukanasi - tyylikkäästi ja vaivattomasti.


Materiaali: puuvilla

Väri: musta värikkäällä etutaskulla

Koko: 20 x 17 cm

Hoito-ohje: Konepesu 40 astetta. Rumpukuivausta ei suositella.