• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi

Otsanauha Warm

22,90 €
sis. ALV
Toimitusaika: 3-4 päivä(ä)

Kuvaus

Tuo piristystä kylmiin päiviin tällä miellyttävän pehmeällä vauva merinosta kudotulla otsanauhalla, joka on saatavilla kolmessa lämpimässä ja iloisessa värissä: tumman ruskea, auringon keltainen ja hempeä vaaleanpunainen. Nämä värit tuovat iloa ja lämpöä talven harmauteen ja ovat täydellinen tapa lisätä asuusi väripilkku.

Vauva merinovilla on tunnettu sen erinomaisesta laadusta ja pehmeydestä. Se ei kutita, mikä tekee otsanauhasta erityisen mukavan käyttää. Lisäksi sen kevyt ja hengittävä materiaali varmistaa, että otsanauha tuntuu miellyttävältä ihoa vasten, vaikka käyttäisit sitä pitkiä aikoja.

Otsanauhan leveys on noin 12 cm, mikä tarjoaa sopivan peittävyyden otsalle ja korville kylmää vastaan. Sen suunnittelu on tehty huolella varmistaen, että se pysyy hyvin paikoillaan liikkuessasi, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin ulkoiluun kuin kaupungilla liikkumiseenkin.

Tämä vauva merinosta kudottu otsanauha ei ole vain toiminnallinen; se on myös tyylikäs lisä jokaiseen talviseen asuun. Valitse suosikkivärisi ja lisää asuusi sekä lämpöä että tyylikästä väripilkettä.


Materiaali: Baby Merino

Väri: Suklaan ruskea, Lämpimän keltainen tai Hempeä vaaleanpunainen, keskiharmaa, vaalea beige

Koko: sopii päänympärykseen välillä 45-56 cm.

Hoito-ohje: Käsinpesu