• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 100e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi

Lompakko Pääkallo

OVH28,90 €
−14 %
24,90 €
sis. ALV
yksi jäljellä
Toimitusaika: 1-2 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä ainutlaatuinen lompakko on suunnattu rohkealle ja omaperäiselle henkilölle, joka haluaa tuoda persoonallisuuttaan esille jokapäiväisissä asusteissaan. Yhdistämällä liilan tekonahan ja värikkään pääkallokuvioidun puuvillan, tämä lompakko tarjoaa ainutlaatuisen ja silmiinpistävän ilmeen.

Lompakon sisätilat on suunniteltu huolella. Siinä on 12 korttipaikkaa, jotka tarjoavat runsaasti tilaa kaikille tärkeille korteille, kuten luotto- ja pankkikorteille, ajokortille ja muille jäsenkorteille. Vetoketjutasku kolikoille ja kolme erillistä väliä seteleille ja kuiteille varmistavat, että kaikki rahasi ja muut tärkeät paperit pysyvät turvallisesti järjestyksessä.

Magneettilukko lisää sekä turvallisuutta että käytön helppoutta. Se varmistaa, että lompakon sisältö pysyy suojattuna ja helposti saavutettavissa. Tämän lompakon koko ja suunnittelu tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät tilavaa, mutta tyylikästä ratkaisua päivittäiseen käyttöön.

Tämä liilasta tekonahasta ja värikkäästä pääkallokuvioidusta puuvillasta valmistettu lompakko on täydellinen yhdistelmä rohkeutta ja tyyliä. Se on erinomainen lahjaidea tai henkilökohtainen hankinta niille, jotka haluavat erottua joukosta.


Materiaali: Keinonahka ja puuvilla

Väri: Kuten kuvassa

Koko: 20 x 11 x 4 cm