• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Yhteistyössä

17.07.2023

Jokainen yrittäjä tarvitsee hieman yhteistyökumppaneita, jotta elämä olisi mielekkäämpää.

Suurena eläinystävänä onkin luonnollista, että yksi yhteistyökumppaneista löytyy lemmikkieläinten parista. Kotimainen eläimille, ja tarkoitan eläimille, ei ainostaan kissoille ja koirille, tarkoitettu verkkokauppa Petyard, on tuore tulokas tällä saralla. Valikoimista löytyy tuotteita vaikkapa vuohille!

Kaupan pitäjä Terhi on aina rakastanut eläimiä ja on perustanut kauppansa vaikeuksista huolimatta. Kannattaa käydä lukemassa hänen blogistaan tuntemuksia kaupan pidosta ja lemmikkielämästä.

Kaupan valikoima laajenee pikku hiljaa ja toiveita kuunnellaan mielellään. Koodilla JUUTTI10 saat 10% alennuksen Terhin verkkokaupasta petyard.fi. Käyttäkää koodia ahkerasti ja tehdään unelmista totta.

Nahkapaja Patiinin valikoimiin kuuluvat nahkatuotteet kestävät käyttöä ja ovat tyylikkäitä. arvostat . Nahkapaja Patiinin oma tuotanto valmistetaan tuotemerkillä Patiini Design. Suutarin korjauspalveluihin keskittynyt vanhan ajan kivijalkasuutariliike/korjaamo löytyy Seinäjoen keskustasta. Käyttämällä korjauspalveluja tuet osaltasi kestävää kulutusta.

Matkatoimisto Lupinuksen matkassa matkustetaan me muutkin rennosti. He järjestävät parhaat aktiivilomat, seikkailut ja rentouttavat elämykset. Vannoutuneet penkkiurheilijan kannattaakin ottaa tämä matkatoimisto tarkasteluun. Saattaa olla että seuraava elämyksesi onkin ihan nurkan takana. Katso tarjonta: https://lupinus.fi/

Ja muista ottaa kutimet mukaan matkalle!!

Nahan käsittelyn perinteitä vaaliva yritys TR Leather Desing löytyy pääkaupungistamme Helsingistä. Tr Leather Desing valmistaa ja suunnittelee tuotteensa pitäen mielessään käytännöllisyyden, pitkäikäisyyden ja ekoloogisuuden. Heidän tuotteistaan välittyy rakkaus ja intohimo käsillä tekemiseen.

14.2.2023 Ystävältä Ystävälle kampanjassa oli mukana useampi satakuntalainen verkkokauppa: Wanhan Rauman Putiikki Taruliina, Saaga, Sissos, Ratsula, Ratsastus-varuste Nurmi, Purkukolmio, Muksumassi, Motormarket, Mattilan Marjatila, Perhepuoti Onnenhetkiä, Lempi Lifestyle, Lavikko lanka- ja käsityöliike, Lavande, Kold, Kajava – Lahja ja Käsityö, InDeco, Huivikauppa.com, Heidi A. Design, Dragons and Everything