• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Missiomme: Kunnioitus suomalaista käsityötä kohtaan.

Juuttisakki.fi perustettiin rakkaudesta suomalaiseen käsityöperinteeseen. Olemme sydämestämme kiinnostuneita korkealaatuisista, kotimaisista käsintehdyistä tuotteista ja haluamme jakaa tämän rakkauden kanssanne. Tavoitteenamme on paitsi tuoda esille ja tarjota suomalaisten käsityöläisten taidokkaasti valmistamia tuotteita, myös säilyttää ja vahvistaa käsityön arvostusta nykyaikana.

"Kädentaitoa sydämellä – Suomalaista laatua joka kuituunsa."

Arvomme: aitous, laatu ja kestävyys.

Arvostamme kolmea peruspilaria: aitoutta, laatua ja kestävyyttä. Tuotteemme ovat valmistettu rakkaudella, huolella ja ammattitaidolla. Emme tee kompromisseja laadussa, ja jokainen tuote kertoo oman tarinansa suomalaisesta käsityöperinteestä. Kestävyys ei tarkoita vain tuotteen pitkäikäisyyttä, vaan myös sitä, että tuotteemme ovat ajattomia ja kestävät aikaa niin muotoilultaan kuin laadultaankin.

Tuotteemme, käsin valmistetun perinteen jatkajat.

Valikoimastamme löytyy laaja kirjo erilaisia kotimaisia käsintehtyjä tuotteita - asusteista sisustustuotteisiin. Jokainen tuote on valittu huolella, ja ne edustavat suomalaista käsityöperinnettä parhaimmillaan. Olipa kyseessä sitten käsintehdyt villasukat, uniikki sisustuselementti tai käytännöllinen, mutta samalla kaunis olkalaukku, voit olla varma, että saat aitoa suomalaista käsityötä parhaimmillaan.

Juuttisäkin käsityötä rakastavat asiakkaat

Asiakkaamme, kotimaisen käsityön ystävät.

Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat laadukasta käsityötä ja kotimaisia tuotteita. He ymmärtävät käsityön arvon ja haluavat tukea suomalaista osaamista ja perinnettä. Jokainen ostos verkkokaupastamme ei ole vain tuotteen hankinta, vaan se on myös panos suomalaisen käsityöperinteen säilyttämiseen ja arvostuksen lisäämiseen. Kiitos siitä kuuluu teille, rakkaat asiakkaamme. Teidän ansiostanne suomalainen käsityö elää ja kukoistaa!

Ota yhteyttä!