Juuttisäkki - käsitöiden takana


HEI!

Ihanaa, että olet täällä! Toivottavasti viihdyt ja palaat aina uudelleen!

Olen Margit - intohimoinen käsitöiden harrastaja. Valmistan tuotteita kotiverstaalla Paneliassa. Suosin kestäviä ja kierrätettäviä materiaaleja, sillä luonto ja ympäristö ovat minulle tärkeitä. Ekologisuus ja kulutusta kestävä tuote on luonnonkin kannalta järkevämpi vaihtoehto. 

Päivätyönäni teen töitä toimistossa, joten istun tietokoneen äärellä.  Vapaa-aikani ompelen, kudon, virkkaan ja nautin luonnosta yhdessä mieheni sekä kahden koiran kera. 

Käsityöt ovat olleet osa elämääni jo lapsesta lähtien. Opiskelurahat tienasin vanhempieni yrityksessä valmistamalla nahkalaukkuja, joten  myös yrittäjyys kulkee verissä. Koulutukseltani olen taloushallinnon ammattilainen, mutta veren perinnöltäni yrittävä käsityöläinen.

Juurikin veren perinnön vuoksi perustin verkkokaupan Lahja ja Sisustus Juuttisäkin. Juuttisäkin toimintaa ohjaavat ennen kaikkea kotimaisuus, vastuullisuus ja tekemisen ilo. Toivonkin, että tuotteeni tuovat iloa ja piristystä arkeesi niin kuin niiden valmistaminen tuo sitä minulle. 

Jos kaipaat jotakin muuta verkkokaupan puolelle tai voin auttaa sinua tilaustuotteen osalta, ota yhteyttä. Mietitään yhdessä!

Aurinkoisin Terkuin Juuttisäkin Margit