Juuttisäkki - käsitöiden takana


Tervetuloa Lahja ja Sisustus Juuttisäkin maailmaan!

Minä olen Margit, ja sydämeni sykkii käsityölle ja ekologisuudelle. Tervetuloa mukaan tarinaani, joka on täynnä intohimoa ja välittämistä.

Kotiverstaallani Paneliassa syntyy kaikki Juuttisäkin tuotteet. Täällä käsityötaidon ja luonnon kauneus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Jokainen tuote on valmistettu huolella ja rakkautta täynnä. Käytän suosikkimateriaalejani, kestäviä ja kierrätettäviä, sillä tiedän, että jokainen askel kohti ympäristöystävällisyyttä on tärkeä. Ympäristö ja luonto ovat minulle enemmän kuin vain inspiraation lähde; ne ovat elämänvoimani.

Vaikka päivätyöni tapahtuu toimistossa tietokoneen äärellä, vapaa-aikani on täynnä luovuutta. Ompelu, kutominen ja virkkaaminen ovat minulle enemmän kuin harrastus – ne ovat tapa ilmaista itseäni ja yhdistyä perinteeseen. Luonnossa liikkuminen mieheni ja kahden uskollisen koiran kanssa täydentää elämäni harmonian.

Käsityöt ovat kulkeneet mukanani lapsuudesta saakka. Opiskelurahani ansaitsin valmistamalla nahkalaukkuja vanhempieni yrityksessä. Yrittäjyys on siis osa minun ja perheeni DNA:ta. Koulutukseltani olen taloushallinnon ammattilainen, mutta sydämeltäni olen yritteliäs käsityöläinen.

Juuri tästä perinnöstä ja intohimosta syntyi Lahja ja Sisustus Juuttisäkki. Haluan, että tuotteeni tuovat sinulle iloa ja arjen piristystä, aivan kuten niiden valmistaminen tuo minulle. Juuttisäkki on ennen kaikkea tarina kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja tekemisen ilosta. Jokainen valmistettu tuote on yhtä kuin palanen sydämestäni.

Jos kaipaat jotain erityistä tai tarvitset apua tilaustuotteen suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Yhdessä voimme tehdä arjestasi kauniimman.

Toivottavasti nautit valikoimastamme yhtä paljon kuin minä nautin sen luomisesta.

Aurinkoisin terkuin,

Margit, Juuttisäkin perustaja ja käsitöiden taitaja