Sisustustekstiilit 

Sisustustekstiileillä saat luotua kotiisi uudenlaisen tunnelman, jopa ilman suurempaa remonttia. Vaihtamalla maton tyylikkäästi räsymattoon, tyynynpäälliset tuovat uutta ilmettä ja väriä sohvalle, verhot ja heittämällä sohvan nurkkaan mukavan torkkupeitteen tai uusimalla keittiön tekstiilit, saat luotua kotiisi harmoniaa. 


Sisustustekstiilit muuttaa talon kodiksi. Pelkät huonekalut saavat kodin näyttämään suojaamattomalta ja kylmältä. Eri sävyt, pintamateriaalit ja herkät kaunistukset lisäävät lämpöä ja mukavuutta talon sisäosiin. Juuttisäkki myy tuotteita, jotka on valmistettu käsityönä Suomessa. Tuotteemme ovat kestäviä, joita voit käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Voit ostaa erilaisia ​​sisustustekstiilit netistä sivuiltamme

Sisustustyyli on vapaa ja kaikilla on oma tyylinsä. Olipa tyylisi sitten skandinaavisen selkeä tai värien ilotulitusta, olet vapaa toteuttamaan omaa näkemystäsi. Voit vapaasti hieman hullutella tai seurata tiukasti jotakin linjaa. Olipa tyylisi sitten skandinaavisen selkeä, boheemisti hieman hipahtava tai intialaisen räväkkä. Pellavaiset tyynynpäälliset, servetit ja kattausliinat luovat särmää arkiseenkin sisustukseen.

Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa. Tilaa sisustustekstiilit netistä!