Kestoside

3 kpl / pkt

Kuvaus:

Kestositeet normaaliin vuotoon. Osta kestositeet Netistä . Kestositeet on valmistettu trikoosta, joissa imuna kaksi kerrosta flanellia, saumattomana kosteussulkuna br pul ja kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella kam nepillä. Pituus noin 22 cm.

Kestositeiden kangaspinta antaa ihon hengittää, ja se on imukykyinen sekä ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Kestositeet sopivat niukkaan ja normaaliin vuotoon, kuukupin kaveriksi tai runsaampaan valkovuotoon. Kestoside sopii myös vähäiseen virtsankarkailuun.

Kestositeet myydään 3 kappaleen seteissä. 

Kertakäyttöisyyden vähentäminen ja vastuullinen ajatteleminen ovat myös nousevia malleja naisille suunnatuissa tuotteissa. Tuotteemme kehittelyn alkuvaiheessa olimme varmoja, että tuotteen pitäisi olla sopiva nykyajan olosuhteisiin ja erilaisille vartaloille. Tarvitsemme yksilöitä, jotka ajattelevat vihreää jalan jälkeä, jotta heillä olisi mahdollisuus valita kestävä ja kotimainen tuote. Juuttisakki on kauppa, josta löydät kestositeet Netistä Suomessa kaiken kokoisina-pienet, keskikokoiset, maxi.

Materiaali: trikoo/puuvillaflanelli/puuvilla

Väri: lajitelma

Koko: Pituus noin 22 cm

Hoito-ohje: Pese siteet (myös ennen ensimmäistä käyttökertaa) 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä.  Pese siteet aina pesupussissa.

17,90 €
Please select variants first