Juuttikassi - viikonloppukassi

Tyylikäs ja Ekologinen Juuttikassi - Täydellinen Kumppani Viikonloppuseikkailuihin

Tämä ainutlaatuinen juuttikassi, joka on valmistettu 60 vuotta vanhasta juuttisäkistä ja vanhoista farkuista tai muista kierrätyskankaista.. Tämä kassi ei pelkästään auta sinua kuljettamaan tavaroitasi kätevästi, vaan se myös tekee ympäristöystävällisen valinnan tyylikkääksi.

Kassin Monipuoliset Ominaisuudet:

  1. Tilava Säilytystila: Juuttikassissa on runsaasti tilaa matkatavaroille, olipa kyseessä sitten viikonloppumatka tai retki luontoon. Kassin koko on noin 50 x 35 x 14 cm, joten se sopii mainiosti viikonloppukassiksi.

  2. Käytännölliset Taskut:  Suuressa, vuoriin ommellussa taskussa on vetoketjusuljenta,joka sopii mainiosti esimerkiksi puhelimelle tai avaimille ja farkkujen takataskusta ommeltu lisätasku tarjoaa nopean pääsyn pienemmille esineille. 

  3. Yksilöllinen Ulkonäkö: Jokainen juuttikassi on yksilöllisesti koristeltu käyttäen värikästä kangasta, metallia, pellavaa ja/tai nahkaa. Tämä tekee jokaisesta kassista uniikin ja persoonallisen.

  4. Kestävä ja Ekologinen: Kassi on valmistettu vanhoista juuttisäkeistä ja kierrätyskankaista, kuten farkuista tai verhoista. Tämä kassi edustaa kestävää muotia parhaimmillaan. Valitsemalla tämän kassin autat vähentämään tekstiilijätteen määrää ja tekemään ympäristöystävällisen valinnan.

Materiaali: Juuttisäkki ja farkku tai muu kierrätyskangas

Väri: kuten kuvissa

Koko: noin 50 x 35 x 14 cm

Hoito-ohje: Suosittelemme kassin käsinpesua, jotta kassi säilyttää parhaan muotonsa. Muotoile kosteana.

Lisää kasseja on tulossa taas ensi viikolla!

Valitse variaatio:

54,90 €