Villasukat ja Säärystimet

Suomen talvet saattavat olla todella kalseita ja kylmiä. Juuttisäkin Villasukkat ja säärystimet on suunniteltu tuomaan lämpöä ja mukavuutta noihin kylmiin päiviin. 

Juuttisäkki myy tuotteita, jotka ovat ihoystävällisiä, kestäviä sekä pehmeitä käyttää. Käytämme materiaaleja, jotka ovat pitkäikäisiä, kestäviä ja hyvin useimmiten myös konepesun kestäviä. Sukkamme on suunniteltu niin, että ne istuvat jalkaan hyvin. Voit selata valikoimaamme ja  ostaa  ​​villasukat Netistä. Valikoimissa on laadukkaat villasukat naisille ja villasukat miehille, jotka löydät omasta osiostaan: miesten asusteet 

Kaikki sukkamme on valmistettu käsityönä ja ne ovat laadukkaista kotimaisia tuotteita. Löytyy mm. perus villasukkaa, ylipolven villasukkaa, polvivillasukkaa, saapassukkaa, pitsisukkaa ja monta muuta mallia. Kaikissa malleissa on koko ilmoitettuna tuotteen nimen perässä. Jos jokin malli miellyttää, mutta koko ei ole sopiva, niin ota yhteyttä! Valmistamme sukkia myös tilauksesta.


Säärystimet on pääosin normaali polvimittaisia. Mitat on kuitenkin ilmoitettu aina tuotteen tiedoissa. Säärystimet mahtuu meille kaikille. Yksi koko. Sopii kaikille!