Macrame

Osta Macrame tuotteet Netistä! Juuttisäkin macrame - tuotteet on valmistettu kotimaassa laadukkaasta puuvillalangasta käsin solmien. 

Macrame-tuotteilla luot boheemin tunnelman niin sisätiloihin kuin oleskelualueillekin pihamaalle. Käsinsolmittu macrame verhopidike on monikäyttöinen sisustuselementti. Grillikatoksen löhöilytuolilla macrame-tyyny näyttää hyvältä. Kukat roikkuvat macrame-amppelissa ja makuuhuoneen seinää koristaa macrame-teos. Boheemin sisustustyylin kruunaajat on nyt valikoimissa. Sinä valitset.

Macrame tuotteet ovat oma sisustussuuntansa. Macrame soveltuu hyvin boheemiin sisustustyyliin sekä tuo oman vivahteensa skandinaavisen selkeään siustustukseen. Värikkäillä macrame tuotteilla voit luoda vaikutteita Intian mystiikasta tai lämpimiä vivahteita suoraan Meksikosta. Macrame tyynyt soveltuvat sohvalle tai lattialla löhöilyyn. Yhdistele solmittuja macrame tuotteita selkeisiin kudottuihin torkkupeittoihin ja lisää väriä matoilla ja muilla sisustustuotteilla.

Juuttisäkin macrame tuotteet on solmittu vahvasta puuvillalangasta ja tällä hetkellä tuotteita on saatavilla pääsääntöisesti luonnonvalkoisena, mutta on joukossa jokunen musta ja keltainenkin tuote. Langat on itse värjättyjä ja sitten solmittuja. Tai ensin solmittu ja sitten värjätty.