Yhteistyössä

17.07.2023

Jokainen yrittäjä tarvitsee hieman yhteistyökummpaneita, jotta elämä olisi mielekkäämpää. 

Suurena eläinystävänä onkin luonnollista, että yksi yhteistyökumppaneista löytyy lemmikkieläinten parista. Kotimainen eläimille, ja tarkoitan eläimille, ei ainostaan kissoille ja koirille, tarkoitettu verkkokauppa Petyard, on tuore tulokas tällä saralla. Valikoimista löytyy tuotteita vaikkapa vuohille! 

Kaupan pitäjä Terhi on aina rakastanut eläimiä ja on perustanut kauppansa vaikeuksista huolimatta. Kannattaa käydä lukemassa hänen blogistaan tuntemuksia kaupan pidosta ja lemmikkielämästä.

 Kaupan valikoima laajenee pikku hiljaa ja toiveita kuunneellaan mielellään. 

Valikoima laajenee pikku hiljaa
Valikoima laajenee pikku hiljaa

Itsekin suurena eläinten rakastajana suosin mielelläni pieniä kotimaisia kauppoja. Suosittelen sitä samaa teille kaikille. Ilman teitä ei ole meitä pienyrittäjiä ollenkaan. 

Koodilla JUUTTI10 saat 10% alennuksen Terhin verkkokaupasta petyard.fi. Käyttäkää koodia ahkerasti ja tehdään unelmista totta.

Omat lemmikkini Ozzy ja Till antavat mallia kuinka matkustetaan rennosti :D
Omat lemmikkini Ozzy ja Till antavat mallia kuinka matkustetaan rennosti :D

Matkatoimisto Lupinuksen matkassa matkustetaan me muutkin rennosti. He järjestävät parhaat aktiivilomat, seikkailut ja rentouttavat elämykset. Vannoutuneet penkkiurheilijan kannattaakin ottaa tämä matkatoimisto tarkasteluun. Saattaa olla että seuraava elämyksesi onkin ihan nurkan takana. Katso tarjonta: https://lupinus.fi/Nahan käsittelyn perinteitä vaaliva yritys  TR Leather Desing löytyy pääkaupungistamme Helsingistä. Tr Leather Desing valmistaa ja suunnittelee tuotteensa pitäen mielessään käytännöllisyyden, pitkäikäisyyden ja ekoloogisuuden. Heidän tuotteistaan välittyy rakkaus ja intohimo käsillä tekemiseen. 


Nahkapaja Patiinin valikoimiin kuuluvat nahkatuotteet kestävät käyttöä ja ovat tyylikkäitä.   arvostat . Nahkapaja Patiinin oma tuotanto valmistetaan tuotemerkillä Patiini Design. Suutarin korjauspalveluihin keskittynyt vanhan ajan kivijalkasuutariliike/korjaamo löytyy Seinäjoen keskustasta. Käyttämällä korjauspalveluja tuet osaltasi kestävää kulutusta.