Kestotuotteet ja Hygienia

Kestotuotteet ovat ekologinen ja luontoa säästävä vaihtoehto kertakulutustuotteille. Monen kertakäyttöisen tuotteen voikin korvata kestävämmällä vaihtoehdolla. Tilaa Juuttisäkin kotimaiset ketotuotteet netistä suoraan kotiisi toimitettuina.

Kestotuotteiden edullisuus tulee esiin niiden käyttöiässä, pestävyydessä sekä vihreässä jalanjäljessä, jonka jätämme jälkipolvillemme. Kestotuoteet ovat myös useimmiten ihoystävällisempiä kuin muoviset tai paperilliset vaihtoehdot.  Kestotuotteet ovat tuotteita, jotka ovat arvokkaita ilmaston ja kustannussäästöjen kannalta. 

 Kestotuotteet kestävät nimensä mukaisesti kulutusta, ja ne voidaan pestä aina uudelleen ja uudelleen. Kestotuotteet ovat iho- ja myös ympäristöystävällisiä. Juuttisäkin verkkokauppa on sinun paikkasi, kun etsit kestotuotteet netistä ja vielä kohtuulliseen hintaan. Juuttisäkki tarjoaa kotimaisia kestotuotteita jokapäiväiseen kulutukseen. Kaikki kestotuotteemme on valmistettu Suomessa ja käsityönä. Jokainen kappale on valmistettu juuri sinua ajatellen. 

Valikoimistamme löydät tuotteita kodinhoitoon sekä henkilökohtaisen hygienian hoitoon. 
Kestosuosikkeja ovat kestositeemme, joita myydään kolmen kappaleen pakkauksina ja ne on tarkoitettu normaaliin sekä niukkaan vuotoon. Sekä pikkuhousunsuojamme, joita saat kahdellä imuteholla. Kosteussululliset pikkuhousunsuojamme on tarkoitettu niukkaan/normaaliin vuotoon ja ilman kosteussulkua olevat pikkuhousunsuojamme niukkaan/alushousujen suojaksi. Pikkuhousunsuojamme on pakattu kolme kappaleen pakkauksiin ja sävyinä joko punainen tai musta.  Henkilökohtaiseen hygienian hoitoon löytyy myös paljon muita tuotteita. Pesusuieniä, puhdistuslappuja, selänpesimiä. Lisäksi kestotuotteita keittiöön ja siivoukseen. Tutustu valikoimaamme rauhassa ja tilaa:
Kestotuotteet Juuttisäkin verkkokaupasta!