Kestotuotteet ja Hygienia kestositeet netistä

Kestotuotteet ovat ekologinen ja luontoa säästävä vaihtoehto kertakulutustuotteille. Monen kertakäyttöisen tuotteen voikin korvata kestävämmällä vaihtoehdolla. Nyt voit tilata kodin kestotuotteet netistä, suoraan kotiisi toimitettuina. Osta edulliset kestositeet ja muut kodin kestotuotteet netistä!

Kestotuotteiden edullisuus tulee esiin niiden käyttöiässä, pestävyydessä sekä vihreässä jalanjäljessä, jonka jätämme jälkipolvillemme. Kestotuoteet ovat myös useimmiten ihoystävällisempiä kuin muoviset tai paperilliset vaihtoehdot. Kestotuotteet ovat tuotteita, jotka ovat arvokkaita ilmaston ja kustannussäästöjen kannalta.

Nykyään on helppoa ostaa Kestotuotteet netistä ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Paketoimme tuotteet kauniisti ja toimitamme ne sinulle pääsääntöisesti suoraan postilaatikkoon.

Valikoimistamme löydät tuotteita kodinhoitoon sekä henkilökohtaisen hygienian hoitoon. Kestosuosikkeja ovat edulliset kestositeet, joita myydään kolmen kappaleen pakkauksina tai yhden kappaleen kokeilupakkauksena. Kestositeet on tarkoitettu normaaliin sekä niukkaan vuotoon. Pikkuhousunsuojia saat kahdella imuteholla. Kosteussululliset pikkuhousunsuojamme on tarkoitettu niukkaan/normaaliin vuotoon ja ilman kosteussulkua olevat pikkuhousunsuojamme niukkaan/alushousujen suojaksi. Pikkuhousunsuojamme on pakattu kolme kappaleen pakkauksiin ja sävyinä joko punainen tai musta. Henkilökohtaiseen hygienian hoitoon löytyy myös paljon muita tuotteita. Pesusieniä, puhdistuslappuja, selänpesimiä. Lisäksi meiltä löytyy kestotuotteita keittiöön ja siivoukseen. Tutustu valikoimaamme rauhassa ja tilaa: kaikki kodin kestotuotteet netistä!