• 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e
  • 040 1743801
  • Ilmainen toimitus yli 80 e tilaukselle
  • info@juuttisakki.fi
  • Toimitus 4,90 e

Käsityöläisten matkassa, osa 1

Pian ja Nopeasti

9.2.2024

Pian ja Nopeasti on Pia Korhosen päiväkirjamuotoinen blogi ja yritys, jonka päätuotteina on käsintehdyt ja maalatut kortit. Pia on 55+ harrastajamaalari Järvenpäästä.

”Pian ja nopeasti on sanaleikki nimestäni ja luonteenlaadusta. Kaikki pitäisi saada valmiiksi heti ja kiireellä, pian ja nopeasti.”

Pian tarjonta on rikas ja monipuolinen. Asiakkaat voivat valita valmiiden postikorttien joukosta, jotka ammentavat inspiraationsa Pian omista maalauksista, tai tilata käsintehtyjä kortteja, jotka räätälöidään heidän toiveidensa mukaan. Erikoiskortit tarjoavat jotain todella ainutlaatuista niille, jotka etsivät korttia, joka erottuu joukosta – täydellinen valinta, kun halutaan tehdä vaikutus. Pian valikoimasta löytyy kortteja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, häät, juhlat tai mikä tahansa merkittävä hetki.

Luovuus ei pääty pelkkiin kortteihin. Pia on ottanut taitonsa käyttöön koristellakseen esineitä, kuten linnunpönttöjä ja katuharjoja, ja hänen maalattu hyönteishotellinsa on erityisen suosittu lahjaidea, joka yhdistää käytännöllisyyden ja esteettisyyden ihanteellisella tavalla. Tämä omaperäinen lahjaidea ei ainoastaan ilahduta saajaa, vaan edistää myös pienten hyönteisten suojelua.

Pian sitoutuminen laatuun näkyy myös hänen valinnassaan tulostaa postikortit paikallisessa painotalossa, mikä tukee paikallista yrittäjyyttä. Lisäksi hän osoittaa yhteisöllisyyttä ja vastuullisuutta lahjoittamalla osan myyntituloista Suomen Punaisen Ristin avustustyöhön, mikä vahvistaa hänen haluaan vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan.

Seuraa Pian ja Nopeasti -blogia ja yritystä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, pysyäksesi ajan tasalla uusimmista luomuksista, tarjouksista ja inspiraatiosta. Pian ainutlaatuinen näkemys ja taidot tuovat iloa ja väriä jokapäiväiseen elämään, tekevät jokaisesta kortista, esineestä tai teoksesta merkityksellisen ja unohtumattoman.