Kodin tekstiilit

Kodin tekstiileillä päivität nopeasti kotisi tyylistä toiseen. Sinä olet oman tyylisi luoja. Tee se niin, että kotona on hyvä olla ja, että kaikki asukkaat viihtyvät. Kodin tekstiilit on valmistettu käsityönä ja useimmin tuotteita on vain yksi tai kaksi kappaletta.

Valittavanasi on kauniita tyynynpäällisiä kankaisina, kudottuina, virkattuna, hapsuilla tai ilman. Valikoimastamme löydät aivan kokonaisia tyynyjä, pyyheliinoja, keittiöpyyhkeet, peittoja ja räsymattoja. Kodin tekstiilit luovat kotiisi tunnelman, jonne on aina niin ihana palata. Tyyli on vapaa ja sinä sisustat kotisi kuinka haluat. Tee se niin, että perheelläsi ja sinulla on hyvä olla. Rakastitpa sitten värejä tai puhdasta valkoista, voit ostaa kodintekstiilit netistä, Juuttisäkin verkkokaupasta. 

Trikootilkuista valmistetut seinävaatteet käyvät hyvin myös vaikka kylpyhuoneen lattialle, sängyn viereen matoksi tai lemmikin makuualustaksi. Torkkupeitot ovat mainio lahjaidea vilukissoille tai kotoilua rakastaville lukutoukille. Käsinvalmistettu tuote on aina oma taideteoksensa, jota myös lahjan saaja arvostaa. Kotimainen käsityö kestää kulutusta ja pysyy kauniina pitkään. Kodin tekstiilit ovat ajattomia, kulutusta kestäviä tuotteita, joilla piristät sisustustasi, luot kodikkaita yksityiskohtia ja lisäät käytännöllisyyttä arjen kiireisiin.