Pipot, Huput ja Otsapannat

Juuttisäkin pipot naisille ja fleece vuoratut huput niin miehille kuin naisillekin löydät täältä. Lisäksi valikoimissa myös paljon otsapantoja.

Categories

Naisten kaulahuivit, pipot, vanttuut, lapaset, tumput, kaulurit ja huppukaulurit netistä! Kesään hellehattuja, syksyn sienimetsään kevyempiä trikoopipoja ja talven paukkupakkasille kunnon myssyjä. Uutuutena on lämmin fleecevuorattu huppukauluri, jota löytyykin useamalla värillä. Huppukaulurissa on molemmat: pipo ja kauluri! Loistava valinta vaikka lahjaksi. Kaikki lapasemme ovat fleecevuorattuja, joten ne ovat taatusti lämpimiä. Otsanauhat soveltuvat sinulle, jotka et pidä piposta tai haluat lenkillä pään hengittävän paremmin. Otsanauhoja löydät monessa eri värissä ja materiaaleissakin on valinnan vapautta.

Huivivalikoimastamme löydät mm. tuubihuiveja sekä kaulahuiveja ja kaulureita. Niidenkin materiaalit ja värivaihtoehdot vaihtelevat tuotteen mukaan. Kaikki kudotut pipot on mahdollista saada myös lämpimällä puuvillavuorilla vuorattuina. Valitset vain "vuorilla" vaihtoehdon tuotevalinnoista.

Jos jokin tuote askarruttaa, haluaisit sen vaikka eri värissä tai koossa, ota yhteyttä. Tehdään sellainen.