Tervetuloa Juuttisäkin käsityöpuotiin!


Lahja ja Sisustus Juuttisäkki on pieni, 
käsityönä valmistettuja tuotteita tarjoava verkkokauppa. 
Kaikki kaupan tuotteet on suunniteltu ja 
valmistettu Suomessa. 

Kotimaista käsityötä
Itselle tai lahjaksi!

Inspiroidu! Ihastu! Rakastu!       Uutta Valikoimassa

Kokoelmat

Kestotuotteet

Kestotuotteet ovat järkevä ja hyödyllinen ympäristöteko. Kestotuotevalikoiman laajentuessa kautta linjan, olen lisännyt sivuilleni kestotuotteita sinun arkeasi helpottamaan.

Kestotuotteet eivät pelkästään säästä luontoa, vaan ovat valinta, jonka teemme päivittäin. Sinä ja minä. Käytämmekö ilmastoa rasittavia kertakäyttöisiä tuotteita vai valitsemmeko uudelleen käytettävän, pestävän vaihtoehdon. 

Valikoimista löytyy jo kestositeet, pikkuhousunsuojat, kestopuhdistuslaput, liivinsuojat, suodatinpussit ja muutama muu tuote joihin pääset tutustumaan vaikka tästä: 

Valinta on meidän!  Tehdään yhdessä raikkaampi tulevaisuus! 

Pienillä teoilla voi olla suuri merkitys!


Boheemit sisustustekstiilit ja tuotteet kotiin

Lahja ja Sisustus Juuttisäkki tarjoaa laadukkaat kotimaiset ja käsinvalmistetut tuotteet kodin sisustukseen nopealla toimituksella.

Sisustustuotteista löydät macrame - tuotteet , boheemit tyynynpäälliset , peitot sekä keittiötekstiilit ja mökkituliaiset

Tuotteet toimitetaan nopeasti ja hyvin pakattuina.


Blogi


Voisin sanoa, että mä oon kasvanut lankakerien keskellä. Voisi olettaa, että oon syntynyt itekkin kutomapuikot käsissä - näin ei kuitenkaan selvästi ole.

" Makramee-solmeilu on saanut luultavasti alkunsa 1200-luvun arabien kehittämänä. Arabikäsityöläiset solmivat tekstiilien päiden ylimääräiset langat reunakoristeiksi. Termi makramee tulee arabian kielen sanasta migramah, joka voi tarkoittaa reunakoristelua tai kirjottua huntua. Tekniikka siirtyi maurien mukana Espanjaan ja sieltä muualle...

Skandinaavinen sisustustyyli on ajatonta, selkeää, pelkistettyä ja linjakasta. Skandinaavinen sisustaja suosii laadukkaista, kestäviä huonekaluja ja vaaleat värit ovat pinnalla.

Sisustustyylejä on periaatteessa yhtä monta kuin on sisustajaakin. Boheemi sisustustyyli onkin vain yksi suuntaus tuossa valtavassa virrassa.


Ollaanko Kavereita?

Seuraa meitä Instassa! Jaa kuvasi ja lisää siihen #juuttisäkki ja voit voittaa ihania palkintoja!!

#juuttisäkki

Liity alati kasvavaan kaveriporukkaamme Facessa!

Tilaa uutiskirjeemme. Saatamme yllättää sinut iloisesti!